El drac Fes Foc de Poboleda torna a cremar i brincar

El Drac Fes Foc de Poboleda, una població situada al centre del Priorat històric, a la vall del riu Siurana i als peus de la Serralada del Montsant, ha tornat a posar en moviment les espurnes.

El drac es va creat l’any 1987 i després d’uns quant anys d’abandonament degut a la manca de recursos i d’esgotament de l’antig colla el passat dia 3 d’agsot va tornar a viure una mit màgica a Poboleda.

El drac Fes Foc i els seus diables, apadrinat i acompanyat en tot moment per la Cabra de Reus i per la jove i sorprenent Bestebat Batukada va tornar a còrrer pels carrers de Poboleda amb el, ja tradicional, correfoc de Fesa Major.

Des de la colla volen agraïr especialment a tots els associats, als donants que han fet possible la millora, a la Cabra de Reus i especialment a la Paula, a en Lluís Bros de Bestiari i a l’Ajuntament de Poboleda.