La Dragonina de Constantí participa a la festa de recuperació de la colla Gripafoc de Riu Clar

La Dragonina de Constantí, de l’Associació amics de la Colla C.O.C.A, ha participat aquest diumenge 30 de juliol a la Nit del Foc, dins la programació de les festes del barri de Riu Clar (Tarragona). Aquesta nit del foc ha estat organitzada pels Diables Gripafoc de Riuclar, la colla de diables del barri tarragoní que aquest any 2023 ha recuperat la seva activitat després de 20 anys. La Dragonina de Constantí ha estat una de les convidades a aquesta festa que també va comptar amb la participació dels Diables Sant Pere Nord (Terrassa).

L’antic emblema de la colla de Diables Gripafoc va passar el relleu a la nova colla, entregant el foc als nous responsables de l’entitat i fent una representació simbòlica al mig de la plaça donant pas a la gran carretillada davant d’una gran expectació per part del públic assistent. Ho explica la portaveu de la colla de Diables Gripafoc.

La nit del foc ha estat un dels actes de cloenda de les festes del barri de Riu Clar, que ha organitzat l’Associació de Veïns Riu Clar que enguany celebra 45 anys de la seva creació.

Font: Constantí Ràdio