30 anys d’Història de la Víbria de Tarragona

El 13 de setembre de 2023 la colla de Diables Voramar Víbria de Tarragona inauguren l’exposició commemorativa del 30è aniversari de la Víbria de Tarragona. Aquesta ocasió marca un moment inigualable en la seva història i el volen compartir amb tothom que ha jugat un paper fonamental en aquesta meravellosa família.

La data destacada és el 13 de setembre, a les 18 hores. L’exposició titulada “REPÀS DELS TRENTA ANYS D’HISTÒRIA DE LA VÍBRIA DE TARRAGONA” està exposada a l’espai Turisme de Tarragona. Aquesta exposició brinda l’oportunitat d’aprofundir en el coneixement de la Víbria de Tarragona i, al mateix temps, promoure la participació activa de tots els assistents.

Durant aquest esdeveniment, es rememoren els moments que s’han compartit i viscut al llarg d’aquests anys.

La colla està profundament agraida per la dedicació i suport incondicional al llarg d’aquestes tres dècades.

Des de Bestiari.cat us encoratgem a descobrir aquest repàs dels companys de la Víbria de Tarragona.