Actualitzacions i recordatoris de l’aplicatiu Festa, Foc i Pirotècnia

Quan acabeu la formació presencial per a ser RGCRE (Responsable de Grup de Consumidors Reconeguts com a Experts) i es tramita la vostra documentació rebreu dos correus:

  • El primer us comuniquen que esteu donat’s d’alta a l’aplicatiu i us expliquen com accedir i gestionar l’aplicatiu
  • El segon és com asignar un RGCRE a una colla / secció d’una entitat

Rebeu aquest correu perquè heu estat donat/ada d’alta com a RGCRE a la base de dades “Festa, foc, pirotècnia

A) Al correu amb el qual esteu donat/ada d’alta a la base de dades “Festa foc i pirotècnia” heu rebut informació amb el vostre usuari, PIN i contrasenya. En el vostre cas, és el correu xxxxx@lamevacollamolal.cat i és el correu al qual rebreu notificacions de totes les gestions que feu com a RGCRE.

B) Pel que fa a la correcta gestió, com a RGCRE, de la base de dades “Festa, foc i pirotècnia” us facilitem les següents informacions d’interès:

  1. La contrasenya que se us ha facilitat és d’un sol ús. Caldrà que la canvieu (clica l’opció “Canvieu la contrasenya”)

  1. Com a RGCRE us hem assignat a una secció instrumental anomenada “Bossa de RGCRE” adscrita a l’entitat a la qual pertanyeu. Des d’aquesta secció “Bossa de RGCRE” no podeu operar com a RGCRE i, per tant, no es validarà cap gestió que feu en compliment de les vostres responsabilitats. Per tal que pugueu operar com a RGCRE caldrà que estigueu assignat/ada a la/les entitat/s o seccions en les quals formareu part com a RGCRE. Al final d’aquesta entrada us facilitem les instruccions de com fer-ho. Així mateix, trobareu la informació al manual d’ajuda (Veure imatge). (Descarregar manual en pdf)

  1. Qualsevol incidència tècnica que se us generi en la gestió de la base de dades “Festa, foc i pirotècnia” caldrà que l’adreceu a la bústia formacio.cpt@gencat.cat, descrivint la incidència i identificant la/les persones i entitat objecte de la incidència

Procediment per assignar una persona RGCRE a una colla/secció d’una entitat

Aquest canvi no pot fer-se des del vostre rol com a usuària formadora (RGCRE) sinó que cal que sigui l’usuari entitat qui complimenti els següents passos:

  1. Accedir al sistema amb el perfil d’usuari de l’entitat i accedir al seu detall, on es desplegarà tot el llistat dels RGCRE. Heu de tenir paciència a cada pas, ja que l’aplicatiu triga en carregar les dades.
  2. En la pestanya de RGCRE, apareixerà el botó “Escollir RGCRE”.
  3. Caldrà completar la informació que se sol·licita: s’ha de seleccionar la colla en el desplegable i introduir de manera manual el DNI i el PIN. El camp Pin que es demana és el Pin personal de què disposa el/la RGCRE i que només el/la RGCRE pot proporcionar.
  4. Un cop emplenada la informació cal polsar el botó “Desar RGCRE”.
  5. Aquest és un procediment individual. Caldrà fer els passos 2-4, per a cada RGCRE que vulguem assignar a l’entitat/seccions.