L’Agrupació del Bestiari encarrega una consultoria per a la millora de la comunicació

El pròxim mes de febrer, la Junta de l’Agrupació del Bestiari presentarà en assemblea a les entitats federades els resultats d’una consultoria que s’ha dut a terme al llarg de l’any 2023. Es tracta d’un estudi sobre la comunicació de la federació realitzat amb la finalitat de definir un conjunt d’estratègies per a una comunicació – tant interna com externa – efectiva, coherent i que respongui a les necessitats comunicatives. El projecte s’ha dut a terme amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Des de la Junta de Govern es vol agrair la implicació de les persones vinculades directament a l’organització (junta directiva, personal laboral i col·laboradors), així com la participació de les entitats federades i les persones externes que també hi han col·laborat.

Aquest estudi complementa la consultoria estratègica duta a terme durant l’exercici 2022. Ambdós estudis esdevenen la base per a consolidar un model de funcionament i de presència a nivell intern (entitats) i a nivell extern (societat, institucions i persones).