L’Agrupació del Bestiari rep una dotació del Departament de Cultura per invertir en equipament tecnològic

Aquest any passat, gràcies a una subvenció del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Agrupació del Bestiari ha rebut un ajut per a la compra d’equipament tecnològic necessari per al funcionament diari de la federació.

En total, s’han incorporat un ordinador, una webcam, un projector i material per a connectivitat sense fils destinats al suport organitzatiu, a les activitats que organitza l’agrupació i a les reunions telemàtiques que se celebren al llarg de l’any.

A més, s’ha destinat una part de la dotació en l’adquisició d’un ordinador d’altes prestacions. Es tracta d’un equip amb la capacitat necessària per a poder treballar en els diferents avenços del Projecte 3D, sobretot en el desenvolupament d’aplicacions de Realitat Virtual i Realitat Augmentada. Es tracta, doncs, d’aplicacions fetes a partir dels fitxers 3D obtinguts durant la primera etapa del projecte, centrada en l’escaneig de bèsties i altres figures d’imatgeria festiva.

 

 

(Foto de Josh Sorenson extreta de Pexels)