13 d’abril de 2024, nova edició del curs RGCRE a Reus

Es convoca una nova edició del curs de Responsables de Grup CRE adreçada als col·lectius de bestiari i diables, que tindrà lloc el dissabte 13 d’Abril de 2024 a Reus al Centre d’Art Cal Massó.

Podeu consultar el  Programa formació RGCRE aquí!

  • Inscripcions: es inscripcions del col·lectiu del bestiari festiu es poden vehicular a través de l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, independentment de si s’està federat o no.

ÚS RAONABLE: Davant l’allau de sol·licituds que estem rebent a les darreres convocatòries, i per a garantir un repartiment més equitatiu de les inscripcions que tenim assignades a les entitats del món del bestiari, enguany limitem la inscripció a màxim dues persona per colla o secció

Així mateix, us demanem una mica de sentit comú, sobretot aquelles entitats que ja tingueu un nombre important de persones titulades. 

Per a fer-ho, cal enviar escanejats al correu info@bestiari.cat els documents d’inscripció.

  • Adjuntem documents d’inscripció.
  1. Document de l’entitat, donant confirmació de que la persona formar part de dita entitatCurs RGCRE – Dades de l’entitat
  2. Document de sol·licitud en totes les dades de l’entitat, heu de posar bé el correu de la persona sol·licitant, si no voleu tenir problemes, per rebre el certificat i per poder donar d’alta als membres de la vostra entitat. RGCRE_Model_solicitud_formació

La inscripció es farà efectiva un cop hagueu rebut confirmació per part de l’Agrupació.

Les inscripcions es realitzaran per rigorós ordre d’entrada, i tan sols seran vàlides aquelles que siguin confirmades per correu electrònic.

  • Un cop hagueu rebut la confirmació de la vostra inscripció:
    • Abans de la jornada formativa:tots els inscrits hauran d’haver consultat els materials de la jornada, accessibles al web de la Generalitat de Catalunya (clica aquí)
    • Indicacions per al dia de la formació:És molt important que us presenteu el dia de la formació amb suficient antelació, i que dugueu els papers originals i segellats per tal de poder obtenir posteriorment el títol, si s’escau.

Obtenció del títol:

Un cop celebrada la jornada formativa, i transcorregudes unes setmanes, us farem arribar el certificat al vostre correu electrònic.

La Junta de Govern

Clica el mapa per saber com arribar: