La Generalitat obre una nova convocatòria de subvencions destinades a l’àmbit de la cultura popular

Viagrot de Cubelles

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha obert una nova convocatòria de subvencions. Totes elles estan destinades a l’àmbit de la cultura popular i tradicional i del patrimoni etnològic i són per aquest any 2020.

Hi ha tres tipus d’ajudes: una per a activitats culturals, una altra per a l’organització de festivals i trobades nacionals, i una tercera per a activitats en matèria de formació i de documentació.

Totes les entitats que s’hi vulguin inscriure ho poden fer des del divendres dia 5 fins al dilluns 22 de juny (ambdós dies inclosos).

D’acord amb les bases generals, aquestes convocatòries no són compatibles amb les sol·licituds d’ajuts vehiculats a través de l’Agrupació del Bestiari.

Per a tots els interessats, les sol·licituds de subvenció s’han de tramitar telemàticament a través de Tràmits gencat, en cas d’entitats privades o empreses, i a través d’EACAT en cas d’ens públics. La tramitació requereix disposar d’un certificat digital. En cas de dubtes o problemes amb la tramitació dels ajuts, podeu consultar el web del Departament de Cultura o bé enviar un correu electrònic a osic@gencat.cat.

Més informació

Web de la notícia: https://cultura.gencat.cat/ca/detall/Noticies/convo_3_linies_cult_pop-00003 

(Foto: Encesa del Viagrot de Cubelles)