El Ferafoc Petit ja és aquí!

El passat dissabte dos d’octubre la colla Ferafoc de Sant Quintí de Mediona va donar a conèixer una criatura ben especial. Es tracta del Ferafoc Petit, fill del Ferafoc, una bèstia creada per l’escultor Elías Álvarez i pensada perquè la portin nens i nenes d’entre vuit i catorze anys.

La bèstia pesa nou quilos i set-cents grams i fa 205 centímetres d’alt. El que més destaca d’ell és que té trets de cria d’ocell. Així doncs, destaquen les seves plomes blanques, que indiquen que encara no ha passat a l’edat adulta. La bèstia, a més, porta un pírcing a la cella esquerra que el constructor va afegir per fer una broma. A la colla, però, li va agradar tant que va demanar que li deixés posat.

Núria Batet, membre de la comissió que ha treballat per a la creació de la figura, explica que els nens de l’entitat estan encantats amb aquesta cria d’hipogrif. Com a curiositat, el dia de la seva presentació, el primer ball que va fer amb el Ferafoc Gran els portants van ser mare i fill.

Notícies relacionades