Comunicat de condol de la Junta de Govern amb motiu del traspàs de Jaume Múria

Companys i companyes,

Lamentem profundament comunicar el recent traspàs de l’exvicepresident de l’Agrupació del Bestiari Jaume Múria, que ha tingut lloc aquesta nit passada a l’Hospital de Bellvitge de Barcelona.

Múria va ser una persona molt important per aquesta federació, essent un pal de paller que va treballar incansablement pel món del bestiari festiu. Va ser un dels fundadors de l’Agrupació, conjuntament amb Sete Udina, i va exercir durant vint anys el càrrec de vicepresident econòmic.

Com explica Mateu Tres, president de l’Agrupació del Bestiari, “Múria sempre ha estat una d’aquestes persones que treballen a l’ombra, no ha buscat ser protagonista de res, però sempre ha estat des de darrere lluitant, enfadant-se amb qui calgués perquè les coses tiressin endavant”.

Múria, entre altres tasques, va aportar a l’Agrupació els seus coneixements com a empresari, fet que va permetre un millor funcionament de la federació. “Des de la seva vinculació íntima i personal amb en Sete feien un tàndem, un equip de treball molt potent“, afegeix Tres.

Des de la Junta de Govern de l’Agrupació del Bestiari volem fer arribar el nostre més sincer condol a amics i familiars de Múria. Sobretot a la Rosa, la seva dona, que també va ocupar el càrrec de vicepresidenta de l’Agrupació. Tant ella com ell s’han estimat molt el món del bestiari festiu al llarg de tots aquests anys. És per aquest motiu que des d’aquí li fem arribar una càlida abraçada, conscients de la gran pèrdua que suposa aquesta mort.

Et recordarem sempre,
Junta de Govern de l’Agrupació del Bestiari