S’obre el termini per presentar la sol·licitud de subvencions del 2022

L’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, amb el suport del Departament de Cultura, ha obert la convocatòria per a poder-se adherir a l’ajut col·lectiu de subvencions del 2022. De l’1 al 15 de març, prorrogable fins que l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural publiqui la convocatòria, les entitats que ho desitgin s’hi podran apuntar.

Tal com es va aprovar en l’Assemblea General Extraordinària convocada el passat 19 de febrer, els ajuts estan destinats a contribuir a les despeses relacionades amb:

  • La incorporació d’accions d’inclusió social als actes de bestiari.
  • La programació de cursos de formació.
  • La restauració d’elements de bestiari (NO s’inclou la construcció de bèsties).
  • La programació d’activitats en commemoració d’aniversaris.

Com a novetats d’aquesta convocatòria, cal destacar que:

  • Cada entitat haurà de presentar una única sol·licitud per a una o més activitats.
  • S’establirà un import fix d’ajut per a cada línia.
  • Es flexibilitza la justificació (cal aportar el triple de l’import de l’ajut)

Aquest canvi de criteri pretén donar major flexibilitat a les entitats a l’hora d‘afrontar canvis en la planificació i facilitar, així, el procés de justificació. Tot seguit podreu trobar l’enllaç al formulari d’inscripció, mentre que al correu electrònic de l’entitat també està disponible un document adjunt amb tota la informació.

Important: Aquest ajut forma part d’un projecte col·lectiu impulsat per l’Agrupació del Bestiari que serà presentat al Departament de Cultura en la convocatòria de federacions. Les activitats que es presentin en aquesta convocatòria NO es poden presentar en cap altra convocatòria d’ajuts convocats pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.