La Mamuteta i el Mamut de Viladecans surten a passejar per la ciutat en una Cercavila del Mocador nadalenca

El passat divendres 17 de desembre, la Mamuteta i el Mamut de Viladecans van fer un passeig per la ciutat. Ho van fer en el marc de la Cercavila del Mocador, una sortida que cada any fa la colla i en la qual es van a visitar els “Mamutaires d’Honor”, és a dir, aquelles persones, entitats i empreses col·laboradores amb la Coordinadora d’Entitats del Mamut de Viladecans.

La cercavila normalment es fa a l’estiu, abans de la Festa Major de setembre. Enguany, però, s’ha passat a l’hivern, vora les festes de Nadal, ja que tant aquest any com l’anterior no es va poder celebrar.

Així, divendres passat, de 17 a 19.30 h, la Cercavila del Mocador va recórrer els carrers del centre de Viladecans, animats per les llums de colors i les compres nadalenques. Ho van fer, a més, amb un col·laborador especial: una banda de música.