La Mamullada d’aquest any anima tothom a refrescar-se de la manera més original

Mamullada

Aquest 2020, a causa de la Covid-19, la Mamullada no es podrà celebrar com s’ha fet sempre, però els seus organitzadors estan decidits a promoure la seva essència. El Correaigua del Mamut és una festa que cada any se celebra pels volts del 8 de setembre, durant la Festa Major d’Estiu de Viladecans. Es tracta d’una activitat pensada per a tots els públics en què l’objectiu és refrescar-se i passar-s’ho bé. El Mamut Vilamut i la Mamuteta, acompanyats la majoria de vegades per la Pepa de Gavà i el Godrac de Mataró, fan una cercavila en la qual llancen aigua. Els assistents poden portar pistoles d’aigua, o altres estris semblants, per també remullar la resta de participants.

Aquest mes de setembre, preveient que no serà possible celebrar la Mamullada tal com s’ha fet cada any, els organitzadors de l’acte han preparat la “Mamullada Virtual”. La proposta anima tots els ciutadans de Viladecans, com també d’altres localitats, a gravar un vídeo en el qual una o més persones es mullin d’una manera original. Els vídeos que tinguin més likes a Facebook o a Instagram tindran premi.

La iniciativa pretén que una de les festes més divertides d’aquesta ciutat del Baix Llobregat no es deixi de fer “sota cap circumstància”, diu el text que explica les instruccions de la Mamullada Virtual. “Que siguem responsables i no sortim al carrer formant una aglomeració, no vol dir que no puguem gaudir i riure“, s’hi afegeix després.

Diferents premis amb xecs regal

Ja sigui a la dutxa, a la platja, a la terrassa o al camp, qualsevol lloc és bo per fer un vídeo amb una remullada original. Tothom que vulgui participar en el concurs té temps per presentar un vídeo fins dissabte 5 de setembre. Aquest s’ha de penjar a Facebook o a Instagram i és imprescindible posar a la publicació @elmamutdeviladecans i #mamulladavirtual2020.

El concurs inclou dues categories, una pels vídeos en què apareguin dues o més persones i una altra pels vídeos individuals. Els autors dels tres vídeos grupals amb més likes rebran premis especials de part del centre comercial Vilamarina per gastar en les seves instal·lacions (a concretar).

En la categoria individual l’entrega de premis serà diferent: els 14 vídeos amb més likes rebran xecs regal per gastar en els comerços dels “Mamutaires d’Honor de Viladecans”. Els dos primers premis els decidirà un jurat d’entre el total de 14 vídeos. Als dos guanyadors se’ls entregarà un xec per valor de 100 €. Els altres 12 premiats rebran un xec per valor de 10 €. Us animeu a fer una remullada diferent?